Status

Op deze pagina kunt de huidige status van de cloud van Hostingforyou terugvinden. Daarnaast wordt er gepland onderhoud op deze pagina aangekondigd.
Mocht u een verstoring opmerken, kunt u deze melden aan support@hostingforyou.nl of doorgeven op +31 (0) 85 273 61 74.

Onderhoudsplanning

  • Zaterdag 25 Juli 2015: Onderhoud aan het virtualisatieplatform

Aankondiging onderhoud virtualisatieplatform

Zaterdag 25 Juli 2015 zal er onderhoud gepleegd worden aan het virtualisatieplatform. Daarbij zullen de virtualisatieservers een versie worden geupgrade. Tijdens dit onderhoud worden alle virtuele machines op de overige virtualisatieservers ondergebracht, waardoor downtime voorkomen kan worden of eventueel tot een minimum worden beperkt.

Er bestaat een kans dat uw website / e-mail of server tijdelijk even niet beschikbaar is.

Storing AMS-IX

Tijdens onderhoud aan de AMS-IX, het grootste internetknooppunt van Nederland is er een storing ontstaan. Hierbij werden verbindingen tussen Service Providers en de AMS-IX onderbroken en omgeleid naar andere knooppunten. Hierdoor is er een korte uitval geweest op de verbindingen.

De storing is inmiddels verholpen en alle verbindingen zijn weer actief.

Onderhoud switches Dataplace

Op 18-04-2015 zal tussen 09:00 en 12:00 onderhoud plaatsvinden aan de switches. Hierbij wordt de laatste supported software versie geïnstalleerd. Doordat de gehele switchingomgeving redundant is uitgevoerd, zal hier geen downtime bij plaatsvinden.

U zult hier naar verwachting niets van merken. Mocht u onverhoopt toch problemen ondervinden, kunt u altijd contact opnemen met support@hostingforyou.nl of +31 (0) 85 273 61 74.

Update 09:15
De engineers zijn begonnen met updaten van de eerste switch. Naar verwachting zijn de werkzaamheden rond 12:30 afgerond.

Update 12:20
Het onderhoud aan de switches is succesvol afgerond.

Oscar PouwelsStatus